
- 12 Φεβρουαρίου 2013
- 0 Μου Αρέσει

Υλικά
1 μεγάλη ντομάτα
1 μέτριο κρεμμύδι
½ αγγούρι
30γρ.ελαιόλαδο
5-6 ελιές Καλαμών
½ κ. γλυκού ρίγανη
¼ κ. γλυκού αλάτι
1 κ. σούπας ξίδι
90γρ.τυρί φέτα
½ πιπεριά πράσινη
Λίγο μαϊντανό
Εκτέλεση
Πλένουμε όλα τα λαχανικά και σε μια μπασίνα κόβουμε τη ντομάτα σε μεγάλους κύβους η σε κομμάτια μιας μπουκιάς.
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το αγγούρι, τα κόβουμε και αυτά μέσα στην μπασίνα, προσθέτουμε το ξύδι αλάτι και αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί. Τα τοποθετούμαι σε βαθύ πιάτο για σαλάτα, στη συνέχεια βάζουμε τις ελιές περιμετρικά, την πιπεριά κομμένη σε ροδέλες, την φέτα, ρίχνουμε την ρίγανη, το ελαιόλαδο και στο τέλος βάζουμε τον μαϊντανό.
Την σαλάτα αυτή την βρίσκουμε σε πολλές παραλλαγές και με πληθώρα λαχανικών εμείς σας δίνουμε την βασική συνταγή
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.